Vandaag is dinsdag 22 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 11 november 2017    Evangelie van 2017-11-11
(Sint Maarten)
 titelUitreiking Diaconieprijs - Brood en Rozen
beschrijving

Op zaterdag 11 november 2017 reikt het bisdom Rotterdam voor de zesde keer de diaconieprijs Brood en Rozen uit. Met deze prijs wil het bisdom diaconale activiteiten zichtbaar maken voor een breder publiek en de inzet van diaconale vrijwilligers erkenning geven. De uitreiking vindt plaats in de Caeciliakerk in Rotterdam-Alexander. Omdat 11 november de feestdag is van Sint Maarten, wordt tijdens deze bijeenkomst ook aandacht besteed aan deze heilige als inspirerend voorbeeld voor de diaconie.

De diaconieprijs kent drie categorieën: diaconie dichtbij; missie, ontwikkeling en vrede; en een bijzonder thema. De winnaar in elke categorie ontvangt 1000 euro voor zijn activiteiten, de winnaar in de laatste categorie krijgt tevens de wisseltrofee.

Het bisdom Rotterdam kiest in 2017 voor ‘gemeenschapsopbouw’ als bijzondere categorie, omdat dit zowel een kerkelijk als maatschappelijk actueel en relevant thema is.

Parochies en katholieke instellingen kunnen hun activiteiten aanmelden tot 15 juni 2017.

info

www.bisdomrotterdam.nl/activiteiten/bisdom-rotterdam-activiteiten/prijsuitreiking-diaconieprijs-brood-en-rozen

organisatieBisdom Rotterdam
locatieCaeciliakerk, Zocherstraat 88
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl