Vandaag is maandag 25 juni  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 16 t/m zaterdag 22 juli 2017    Evangelie van 2017-07-16
 titelKinderkamp Bisdom Rotterdam
beschrijving

bisdom organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. Het Kinderkamp is bedoeld voor jongens en meisjes van 8 – 12 jaar uit het hele bisdom. Het kamp vindt plaats in Amerongen van zondag 16 tot en met zaterdag 22 juli 2017. Ga mee en beleef een week vol ontspanning, sport en spel, lol, inspiratie en geloof!

Locatie & Programma
We verblijven in een groot scoutinggebouw met een speelveld eromheen.

Er is veel afwisseling in activiteiten, zowel binnen als buiten. Er zijn actieve spellen, we knutselen, spelen toneel en maken muziek.

Spannende competitie
Tijdens het kamp hoor je ieder bij een eigen groepje. Er is een spannende competitie tussen de groepjes. Iedere dag bereidt een groep de dagsluiting voor met een toneelstukje over het themaverhaal.

Thema: Handen uit de mouwen!
We delen het katholieke geloof. Er is een dagopening en een dagsluiting. Tijdens de week is er een viering, die we samen voorbereiden. Ook in de werkvormen komt het geloof terug, aan de hand van het jaarthema. Dit jaar is dat ‘Handen uit de mouwen’ waarin de werken van barmhartigheid centraal staan: iets goeds doen voor een ander naar het voorbeeld van Jezus.

Praktisch
Deelname aan het Kinderkamp kost € 120,- per kind. De prijs voor het kamp dekt alle kosten: verblijf, maaltijden, activiteiten.

Opgave kan vóór 10 juni 2017 door het inschrijfformulier bij de folder in te vullen of via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving is compleet met het invullen van het toegestuurde gezondheidsformulier. Een maand voor het kamp ontvangen deelnemers een bevestiging met acceptgirokaart. Via de teamleiders van het betreffende kamp worden deelnemers en ouders geïnformeerd over de praktische zaken van het kamp.

info

www.bisdomrotterdam.nl/voor-parochies/jongeren/zomerkampen

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsAmerongen (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl