Vandaag is maandag 25 juni  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 16 t/m zaterdag 22 juli 2017    Evangelie van 2017-07-16
 titelJongerenkamp Bisdom Rotterdam
beschrijving

Bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. Het Jongerenkamp is bedoeld voor jongens en meiden van 15 t/m 17 jaar uit het hele bisdom. Het kamp vindt plaats in Roosendaal van zondag 16 tot en met zaterdag 22 juli 2017. Ga mee en beleef een week vol ontspanning, sport en spel, lol, inspiratie en geloof!

Locatie & programma
Het kamp vindt plaats in een scoutinggebouw met groot veld en bos in de buurt. Er is sport en spel, fietstocht naar de stad en een dagje zwemmen.

Er zijn ook rustige momenten, voor ontmoeting en bijvoorbeeld samen muziek maken of om even niets doen.

Dageraadsviering
Aan het einde van de week sluiten we af met een dageraadsviering. Die viering zetten we zelf in elkaar. Daarin komen alle mooie momenten van het kamp terug. Zoals de naam al zegt, vieren we dit als de zon opkomt. Een heel bijzondere sfeer geeft dat!

Thema: Handen uit de mouwen!
We delen het katholieke geloof. Er is een dagopening en een dagsluiting. Tijdens de week is er een viering, die we samen voorbereiden. Ook in de werkvormen komt het geloof terug, aan de hand van het jaarthema. Dit jaar is dat ‘Handen uit de mouwen’ waarin de werken van barmhartigheid centraal staan: iets goeds doen voor een ander naar het voorbeeld van Jezus.

Praktisch
Deelname aan het Jongerenkamp kost € 140,- per jongere. De prijs voor het kamp dekt alle kosten: verblijf, maaltijden, activiteiten.

Opgave kan vóór 10 juni 2017 door het inschrijfformulier bij de folder in te vullen of via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving is compleet met het invullen van het toegestuurde gezondheidsformulier. Een maand voor het kamp ontvangen deelnemers een bevestiging met acceptgirokaart. Via de teamleiders van het betreffende kamp worden deelnemers en ouders geïnformeerd over de praktische zaken van het kamp.

info

www.bisdomrotterdam.nl/voor-parochies/jongeren/zomerkampen

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsRoosendaal (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl