Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 30 mei 2017    Evangelie van 2017-05-30
begintijd13:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelPresentatie - Abortus en alternatieven
beschrijving

Elk jaar worden 30.000 kinderen in Nederland geaborteerd. Elke abortus is een tragedie, waarbij een kind van God het leven verliest en de vrouw vaak een levenslang trauma oploopt.

Op dinsdagmiddag 30 mei 2017 houden Hugo Bos en Marieke Al een presentatie over abortus bij de Maria Mater Kring in de Paterskerk, Leunseweg 5 te Venray. Hierbij nodig ik u van harte uit om deel te nemen. Tijdens de presentatie gaan de sprekers in op waar abortus vandaan komt en hoe je vanuit het geloof kunt pleiten voor de bescherming van de ongeboren kinderen. Minstens zo belangrijk: de sprekers gaan ook in op hoe wij alternatieve hulp kunnen bieden, zodat vrouwen afzien van abortus en het kinderleven gered wordt.

De sprekers gaan graag in gesprek met u. Zij zijn benieuwd naar uw ideeën over hoe we de ongeboren kinderen zo goed mogelijk kunnen beschermen. invullen en in het envelopje gratis terugsturen naar mij. Tijdens de avond wordt besproken wat abortus is, wat de gevolgen ervan zijn voor vrouwen, en wat we eraan kunnen doen. Daarbij besteden Hugo Bos en Marieke Al in het bijzonder aandacht aan de redenen waarom vrouwen kiezen voor abortus, en de mogelijkheden om hun alternatieven te bieden. Deze avond gaat ook over wat u kunt betekenen in het concreet voorkomen van abortussen in Nederland. Samen maken we er een boeiende avond van.

Hopelijk tot ziens in Venray!

Praktische informatie

  • Sprekers: Hugo Bos en Marieke Al (Stirezo)
  • Tijd: Dinsdag 30 mei 2017, van 13.00 tot 15.00 uur
  • Plaats: Maria Mater Kring, Paterskerk, Leunseweg 5 te Venray
  • Aanmelden: per e-mail

info

info@stirezo.nl
024-322 14 25
www.stirezo.nl

locatieZaaltje van de Paterskerk, Leunseweg 5
plaatsVenray (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl