Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2017    Evangelie van 2017-05-12
(Sint Pancratius)
 titelFJW weekend - De Weg
beschrijving

Franciscaans Jongerenwerk organiseert een weekend van vrijdag 12 t/m zondag 14 mei, voor jongeren tot 30 jaar over ‘De weg’.

Waar kom je vandaan, waar sta je nu op je levensweg en waar ga je naartoe?
We lezen in de Bijbel en de geschriften van Franciscus en Clara, gaan op weg over de dijken langs de Maas naar een heel bijzondere locatie, nemen rust en tijd voor onszelf, bekijken een film over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella en delen in het leven van de zusters en de broeders in Megen.

Prijs € 65

Begeleiding Br. Fer en Rarden Jansen.

Van harte welkom!

info

fjw@franciscanen.nl

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatie
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl