Vandaag is zaterdag 21 april  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 23 april 2017    Evangelie van 2017-04-23
(Goddelijke Barmhartigheid / Beloken Pasen / Sint Joris)
begintijd15:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelGoddelijke Barmhartigheid Breda
beschrijving

In het Jubeljaar 2000 riep paus Johannes Paulus II de zondag na Pasen uit tot Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid. De Poolse paus stierf in 2005 op de vooravond van deze feestdag. Jezus woorden tot Zr. Faustina: “Mijn dochter, laat iedereen weten dat ik een en al liefde en barmhartigheid ben. Eenieder, die met vertrouwen tot mij komt, ontvangt mijn genade zo overvloedig, dat hij ze niet bevatten kan en hij zal ze ook naar andere mensen laten stromen. Vereert de Goddelijke Barmhartigheid en stelt in haar een onbegrensd vertrouwen”.

Pastoor Lars Peetam, Pater Bertus van Schaik s.c.j. en pater Emmanuel (Chemin Neuf) nodigen u uit voor deze bijzondere viering. Om 15.00 uur H. Mis, met aansluitend Aanbidding van het Allerheiligst Sacrament en biechtgelegenheid.

Van harte welkom!

info

André Kruijver
(076) 56 11 565
a.kruijver@casema.nl

locatieMariakerk, Marialaan 1
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl