Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bartholomeus- en Barnabasparochie
(Samen ter Weghe)

Bartholomeus- en Barnabasparochie

H. Bartholomeusparochie
Wal 61
2871 BC Schoonhoven
(0182) 382 455
info@bartholomeusparochie.nl
www.bartholomeusparochie.nl

St. Barnabasparochie
Grote Haven 10
2851 BM Haastrecht
0182-501339
info@barnabasparochie.nl
www.barnabasparochie.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 26 mei 2017    Evangelie van 2017-05-26
begintijd06:45 uur
 titelBedevaart naar Banneux
beschrijving

Jaarlijks gaan we vanuit de parochies Haastrecht, Schoon­hoven en IJsselstein voor één dag naar Banneux, een bedevaart­plaats in België (voorbij Luik), We gaan altijd op de vrijdag na Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat op vrijdag 26 mei.

We vertrek­ken ’s morgens om half 7 vanaf de kerk in Haastrecht en rond kwart voor 7 vanaf de kerk in Schoon­hoven. We bidden in de bus het morgengebed van de kerk en de rozenkrans. Om ca. 11.00 uur hopen we aan te komen in Banneux. Daar hebben we dan de Eucharistie. Er is de mogelijkheid om de kruisweg mee te bidden en er is een afsluitende gebeds­viering met ziekenzegen, met andere pelgrims.

We vertrek­ken uit Banneux om 16.15 uur en hopen rond 20.30 uur weer in Schoon­hoven te zijn. Zowel op de heen­reis als op de terugreis maken we een stop in een AC-restaurant voorbij Weert. Daar kan ieder op eigen rekening iets gebrui­ken.

De kosten voor de bus bedragen € 35 per persoon.

info

(0182) 38 24 55

info@barnabas ­parochie.nl
www.barnabas­;parochie.nl

info@bartholomeus ­parochie.nl
www.bartholomeus­;parochie.nl

organisatieBartholomeus- en Barnabasparochie
locatie
plaatsBanneux (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl