Vandaag is maandag 23 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 14 t/m zaterdag 21 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-14
 titel8-Daagse bedevaart Lourdes Bisdom Den Bosch
beschrijving

Katholieke reisorganisatie VNB organiseert in opdracht van Bisdom ’s-Hertogenbosch een 8-daagse bedevaart naar Lourdes van zaterdag 14 t/m zaterdag 21 oktober 2017.

Vindt u het prettig om rustig en rechtstreeks naar Lourdes te reizen, dan kunnen wij u onze speciale chartertrein aanbevelen. Terwijl de TGV Frankrijk doorkruist is er volop gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis te maken met uw reisgenoten.

U reist overdag, zodat u onderweg kunt genieten van het fraaie landschap. Nog voor de maaltijd ziet u de rivier de Gave, een teken dat u Lourdes nadert. Voordat de TGV het station binnenrijdt, passeert u de Grot en de basilieken op het Heiligdom: u bent in Lourdes!

info

www.vnb.nl/reis_boeking.aspx?reizID=1076

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl