Vandaag is zaterdag 26 mei  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 5 t/m zondag 7 mei 2017    Evangelie van 2017-05-05
(Bevrijdingsdag)
begintijd14:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelWeekend Ameland - Het Zonnelied
beschrijving

Door Theo van Adrichem ofm, Hettie van Delden en Hans Sevenhoven.

Van vrijdagmiddag 5 mei tot zondagmiddag 7 mei na de lunch gaan wij genieten van een weekend op het prachtige eiland Ameland: een stukje Werelderfgoed, in de lente een paradijs van vogels en natuurschoon.

Dit mooie eiland is een prachtige omgeving om ons bezig te houden met het Zonnelied. Alle elementen daarvan komen we er wel tegen. We houden onder meer een excursie op het wad met haar talloze krabbetjes en schelpen. Dat wordt spelen met zuster water en broeder wind. Tegelijk kun je ook tot het besef komen hoe kwetsbaar de natuur is, en hoe kwetsbaar wij mensen zijn.

Op vrijdag om 14.30 uur vertrekt de boot vanuit Holwerd (Friesland) naar Ameland. Bij aankomst op het eiland staan daar fietsen klaar en wordt bagage vervoerd naar onze verblijfplaats.

Op zondag om 16.30 uur meert de boot weer aan in Holwerd. We overnachten in een boerderij in Buren. Daar maken we met elkaar eenvoudige maaltijden klaar van de vruchten van onze zuster moeder aarde.

Kosten: € 160 p.p.;
van wie een brede beurs heeft, vragen we een solidariteitsbijdrage voor mensen die dit niet volledig kunnen betalen.

Organisatie en contact: Hettie van Delden & Hans Sevenhoven.

info

(0316) 26 44 65
(06) 17 110 171
hsevenhoven@gmail.com
hsvandelden@gmail.com

locatie
plaatsAmeland
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl