Vandaag is maandag 23 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 14 t/m zaterdag 21 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-14
 titelTiener- en jongerenreis Lourdes
beschrijving

Bisdom ’s-Hertogenbosch gaat in de herstvakantie van 2017 naar Lourdes met tieners en jongeren.

Weet jij wat er in Lourdes gebeurd is? Ga je mee om het te ontdekken? Onze bisschop nodigt bijzonder tieners en jongeren uit om mee te gaan naar Zuid-Frankrijk!

  • Samen met de TGV naar Frankrijk
  • Samen een week in Lourdes
  • Samen onderweg
  • Samen op bezoek bij Maria en Bernadette
  • Samen verdiepen
  • Samen ontmoeten
  • Samen vieren
  • Samen met en voor anderen
  • Samen handen uit de mouwen
  • Samen een heleboel plezier! 

Speciaal voor tieners en jongeren is er een eigen programma, waarbij we iets voor de ander gaan doen en aan de slag gaan met het geloof. We denken na over ons geloof, maar willen ook samen ontdekken wat er in en rondom Lourdes allemaal te zien is. En ook zullen we andere mensen (uit je parochie) helpen om er een mooie reis van te maken voor iedereen. Samen met alle kinderen, tieners en jongeren zitten we in een eigen hotel, met eigen begeleiders en een eigen programma.

De kosten voor deze reis zijn € 499 (Deze prijs is inclusief € 100 korting voor de eerste honderd kinderen, tieners en jongeren.) Voor deze prijs krijg je een geweldige week in Lourdes (incl. vervoer, verblijf, programma en begeleiding), een voorbereidingsbijeenkomst en gezellige reünie. Om de prijs nog wat lager te krijgen, kun je samen aan de slag gaan met sponsoracties of kun je je parochie wellicht vragen om je mee helpen met de kosten.

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.jongbisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl