Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 13 t/m dinsdag 16 mei 2017    Evangelie van 2017-05-13
(Sint Servatius)
 titelPelgrimstocht naar Lisieux
beschrijving

Op zaterdag 13 mei a.s. vertrekt een luxe touringcar vanuit Nuland (bij ’s Hertogenbosch) richting Normandië, om enkele dagen door te brengen bij de heilige Theresia en haar heilige ouders in Lisieux. De reis is georganiseerd door leden van de Karmel, in samenwerking met de VNB (Vereniging Nationale Bedevaarten) in ’s Hertogenbosch. Er is nog plaats voor een tiental deelnemers, dus stel niet te lang uit als deze pelgrimstocht u trekt.

Op het programma staan de viering van de Hoogmis in de basiliek op zondagmorgen en een rondgang in de crypte en een H. Mis in de kapel van de Karmel op maandag. Verder o.a. een bezoek aan het ouderlijk huis ‘Buissonnets’, waar de familie gewoond heeft, de kathedraal, het museum van de Karmel, en nog enkele plekken, die in het leven van Theresia van belang waren.

Op de terugreis, dinsdag 16 mei, wordt de Eucharistie gevierd en geluncht bij de Karmelietessen van Compiègne.

De overnachtingen en maaltijden (vol pension) zijn in de Ermitage Sainte Thérèse.
Kosten: € 409 p.p. voor wie een kamer wil delen.
Wie graag een eigen kamer heeft betaalt € 20 meer.

Wie met eigen vervoer naar Nuland komt kan vier dagen gratis en veilig parkeren op het terrein van Sint Jozefoord.

info

Mw. Trees Hordijk OCDS, Sint Jozefoord
(073) 534 23 79
omatrees82@gmail.com

locatie
plaatsLisieux (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl