Vandaag is zaterdag 26 mei  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 1 t/m vrijdag 5 mei 2017    Evangelie van 2017-05-01
(Dag van de arbeid)
begintijd15:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelRetraite Abdij van Postel
beschrijving

Van 1 tot en met 5 mei 2017 vindt er op het gastenkwartier van de abdij van Postel een retraite plaats die openstaat voor allen met als thema ‘Wie zijn mijn broeders en mijn zusters?’ E.H. Dirk Van der Linden, priester van het bisdom Gent, zal deze retraite begeleiden.

De eerste conferentie van de retraite is op maandag 1 mei om 16.30 uur. Aankomen kan vanaf 15.30 uur. Het einde van de retraite is voorzien vrijdag 5 mei na het middagmaal omstreeks 14.00 uur.

Dagelijks sluiten we aan bij het getijdengebed en de H. Mis van de abdijgemeenschap van Postel. Er is mogelijkheid tot aanbidding van het Allerheiligste Sacrament.

Tijdens de retraite is er ook gelegenheid om het sacrament van de biecht te ontvangen.

info

Pater Benny Berens
gastenkwartier@abdijpostel.be

locatieAbdij van Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl