Vandaag is maandag 25 juni  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzaterdag 15 t/m zondag 23 juli 2017    Evangelie van 2017-07-15
 titelTaizé jongerenreis
beschrijving

Heb jij zin om deze zomer lekker een weekje tot rust te komen? Zoek je stilte, verdieping én gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om mee te gaan naar Taizé!

Taizé
Taizé is een klein dorpje in Frankrijk. In dit dorpje leeft een oecumenische broedergemeenschap die elk jaar duizenden jongeren uit de hele wereld ontvangt. Reis We reizen met de bus naar Taizé. Daar leven we een week mee met het programma van de gemeenschap. Er zijn internationale gespreksgroepen, workshops en gebedsmomenten. Daarnaast helpt iedereen mee met de praktische taken zoals schoonmaken of eten opscheppen.

Je hoeft niet gelovig te zijn maar je moet het wel leuk vinden om over het geloof na te denken en erover te praten met anderen.

Voor wie?
De reis is voor jongeren van 15-30 jaar. Jongeren van 15 en 16 jaar volgen een eigen programma. Vanaf 17 jaar doe je mee het algemene programma.

Kosten
De reis kost € 200,- all in dat is inclusief de busreis, het eten, de overnachtingen en het programma.

Let op!
Je moet zelf zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Voorbereiding
In juni is er een kennismakingsbijeenkomst voor alle deelnemers. Daarnaast is er elke derde vrijdag van de maand om 20.00 uur een Taizé jongerenviering in de Oud Katholieke Kerk in Amersfoort.

info

Contactpersoon Hao Tran
(06) 16 84 20 77
taizereis2017@gmail.com
jongkatholiekamersfoort.nl/ontdek-taize

locatieOecumenische broedergemeenschap Taizé
plaatsTaizé (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl