Vandaag is zaterdag 26 mei  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 11 t/m vrijdag 15 september 2017    Evangelie van 2017-09-11
 titelMet Kerk in Nood naar Fatima
beschrijving

Ga mee op een unieke bedevaart met Kerk in Nood naar Fatima! Vanwege dit bijzondere jubileumjaar - 70 jaar Kerk in Nood, 50 jaar toewijding van onze organisatie aan Onze Lieve Vrouw van Fatima die 100 jaar geleden verscheen - verzorgen wij eenmalig een bedevaart voor onze weldoeners.

Programma
Graag nemen we u op maandag 11 september mee vanaf Schiphol naar dit prachtige Portugese bedevaartsoord. Natuurlijk kunt u deelnemen aan de vieringen op 13 september (de dag van de verschijningen) en de lichtprocessie. Een bezoek aan de herdershuisjes van de kinderen en het convent van Christus staan uiteraard op het programma. Voor de weldoeners en medewerkers van Kerk in Nood (van over de hele wereld) hebben wij echter meer in petto. Zo viert u de Heilige Mis met kardinaal Piacenza, president van Kerk in Nood internationaal, en is er een gebedsmiddag met getuigenissen van Kerk in Nood. Op vrijdag 15 september 2017 gaan we terug naar Nederland.

Waarom speciaal met ons mee naar Fatima?
Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Onze Lieve Vrouwe van Fatima verscheen aan de drie herderskinderen Lucia, Franciso en Jacintha. Zij waarschuwde de kinderen, die niet eens wisten wat Rusland was, voor het gevaar van de komende Russische revolutie en de bedreiging voor de hele wereld van het communisme. Ook vertelde zij dat gebed, bekering en boetedoening de enige wapens zijn waarmee oorlog en rampspoed konden worden afgewend. Klik onderaan dit artikel voor meer informatie over de verschijningen in Fatima.

Gedurende zijn hele leven was de boodschap van Fatima de motivatie achter het werk en priesterschap van pater Werenfried van Straaten, oprichter van Kerk in Nood. In 2017 is het 70 jaar geleden dat hij Kerk in Nood toewijdde aan Onze Lieve Vrouwe van Fatima. Het was hem duidelijk dat de wereld serieus gevaar liep. Dit gevaar kon alleen worden afgewend door met volharding een beroep te doen op de Moeder van God.

Inbegrepen
De bedevaart kost slechts € 750 per persoon. Inbegrepen zijn vervoer van en naar Fatima (inclusief vluchten en transfers), verblijf in drie-sterren-hotel Pastorinhos, direct naast het heiligdom, ontbijt en diner. Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag van € 100 (indien beschikbaar). Opgave is mogelijk tot 15 juli. Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan

info

kerkinnood.nl/actueel/ga-met-kerk-in-nood-naar-fatima

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatie
plaatsFatima (Portugal)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl