Vandaag is maandag 25 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 9 t/m vrijdag 14 april 2017    Evangelie van 2017-04-09
(Palmzondag)
begintijd16:00 uur
 titelPelgrimstocht Willibrord
beschrijving

Ga mee in de Stille of Goede week voor Pasen en stap in de voetsporen van Willibrord. Vanuit Ierland brachten Willibrord en zijn medebroeders het evangelie naar de lage landen. Bijna 13 eeuwen later wordt dat evangelie hier nog steeds gekoesterd.

Dat ervaren we in de ontmoetingen met gelovigen van allerlei denominaties die ons tijdens de tocht gastvrijheid verlenen. Wandelend van Zwolle naar Utrecht bezinnen ons op de boodschap van Pasen. Gemiddeld wandelen we 25 km per dag. Ieder loopt in zijn eigen tempo en er is alle ruimte voor stilte, maar ook voor een goed gesprek onderweg. Bagage wordt vervoerd.

De pelgrimstocht langs het Willibrordpad is een initiatief van retraitecentrum De Spil in Maarssen en wordt in 2017 voor de zesde keer georganiseerd. Retraitecentrum De Spil is een onafhankelijk stichting zonder winstoogmerk. De pelgrimstochten worden begeleid door vrijwillige medewerkers van De Spil.

info

willibrord@pelgrimstochten.org
www.pelgrimstochten.org
www.retraitecentrum.org

locatieZwolle naar Utrecht
plaatsZwolle (Overijssel)
postcode80
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl