Vandaag is zaterdag 26 mei  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
(Gregoriaans Dordt)

Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht

Website E-mail

De Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht en Omstreken is een Oecumenische Schola die probeert het erfgoed van het gregoriaans te bewaren en uit te dragen.

Mw. drs. E.M. Stuurman
Dubbelsteynlaan Oost 127
3319 EB  Dordrecht

(078) 61 61 533

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 4 juni 2017    Evangelie van 2017-06-04
(1e Pinksterdag)
begintijd19:30 uur
 titelCompleten van Pinksterzondag
beschrijving

Op Pinksterzondag, 4 juni 2017, om 19.30 u. bidt en zingt de Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht e.o. o.l.v. Elly Stuurman de gregoriaanse Completen van Pinksterzondag in de mooie Oud-Katholieke kerk H. Maria Maior, Voorstraat 120 – 3311 ER Dordrecht.

Zoals gebruikelijk staan boekjes met de Latijnse en Nederlandse tekst de bezoekers voor de duur van de viering ter beschikking. U bent van harte welkom om deze Vespers met ons mee te bidden. Ongeveer twee weken voor deze datum vindt u een Toelichting op deze vespers op de Schola- website.

De Schola is op zoek naar geoefende zangers V/M. Belangstelling?
Meer info op onze website.

info

emstuurman@gmail.com
www.gregoriaansdordt.com

organisatieInterkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
locatieOud-Katholieke kerk - H. Maria Maior, Voorstraat 120
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl