Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 25 januari 2017    Evangelie van 2017-01-25
begintijd14:00 uur
 titelLezing en debat - toekomst van de Kerk
beschrijving

Op 25 januari 2017 zal er in de kerkzaal van de Boskapel te Nijmegen een lezing met debat gehouden worden over nieuwe inzichten met betrekking tot de toekomst van de kerk. Stefan Paas en Erik Borgman, die beiden een boek schreven waarin zij hun visie hierop gaven, zullen hun beider werk toelichten, waarna de mogelijkheid bestaat hierover te debatteren.

Vreemdelingen en Priesters
Eind 2015 verscheen van de hand van Paas het boek ‘Vreemdelingen en Priesters’. In dit werk toont hij mogelijkheden om in deze tijd van ontkerkelijking toch aan de misskonaire kant van de kerk handen en voeten te geven.

Waar blijft de kerk?
In diezelfde periode rolde het boek ‘Waar blijft de kerk?’ van Erik Borgman van de drukpers. Ook hij geeft een heel persoonlijke kijk op de toekomst van de kerk.

Het is een unieke kans om deze invloedrijke schrijveers te ontmoeten en kennis te maken met hun gedachtegoed. De lezing begint om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur).

De entree bedraagt € 5 p.p. In de pauze bestaat de mogelijkheid boeken van de sprekers aan te schaffen en desgewenst te laten signeren.

info

www.boskapel.nl

locatieKerkzaal van de Boskapel, Graafseweg 276
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl