Vandaag is maandag 23 juli  

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 10 t/m vrijdag 18 augustus 2017    Evangelie van 2017-08-10
 titelPriestervakantie
beschrijving

In 2017 zal de priestervakantie gaan naar Zuid-Duitsland. Naast alle inspanning en gebed is het ook goed om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dat doet een mens, en dus ook een priester, goed! In Bad Wörishofen bevindt zich Kneipp-Kurhaus St. Josef, een hotel dat geleid wordt door religieuzen.

Maximaal ontspannen
De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. Na de gezamenlijke Eucharistieviering met lauden in de kapel biedt het uitgebreide ontbijtbuffet de ideale start voor een enerverende dag. Regelmatig is het mogelijk om mee te gaan op een gezamenlijk uitstapje. Het staat de deelnemers echter volledig vrij elke dag op eigen wijze in te vullen. Een wat meer sportieve acitiviteit zoals een heerlijke wandeling door de natuur behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Gezamenlijk afreizen per auto
Zoals gebruikelijk adviseren we  de deelnemers om met elkaar in auto’s af te reizen naar Bad Wörishofen. De afstand vanaf Amsterdam naar Bad Wörishofen is ongeveer 800 kilometer. Op de donderdagavond van 10 augustus worden de deelnemers om klokslag 18.00 uur verwacht voor het avondeten. Vrijdagochtend 18 augustus na het ontbijt is het vertrek.

Data, prijs en opgave
De vakantie vindt plaats van donderdag 10 augustus t/m vrijdag 18 augustus 2017. Verblijf is op basis van halfpension. Elke deelnemer krijgt een eigen kamer met douche, toilet en balkon! Deze reis kunnen we aanbieden voor de prijs van slechts € 689. Opgave is mogelijk per e-mail via post@tiltenberg.org , met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer tot uiterlijk 15 mei 2017 of zolang er plek is. Voor verdere vragen of opmerkingen kan men contact opnemen met de heer P. Klaver, medeorganisator van de reis en medewerker van het Grootseminarie, telnr. 072-505 1073. Meer informatie vindt u op de website van het hotel. Zie de gegevens hieronder.

Kneipp-Kurhaus St. Josef
Adolf-Scholz-Allee 3
86825 Bad Wörishofen
Duitsland
Telnr: 0049-8247 308 206
www.kneippkurhaus-st-josef.de

info

(072) 505 1073
post@tiltenberg.org
www.tiltenberg.org

organisatieDe Tiltenberg
locatieKneipp-Kurhaus St. Josef Adolf-Scholz-Allee 3
plaatsBad Worishofen
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl