Vandaag is zondag 22 april  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1 6226 GN Maastricht (043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 31 mei t/m dinsdag 6 juni 2017    Evangelie van 2017-05-31
(Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
 titelBedevaart Santiago de Compostella
beschrijving

Bedevaartorganisatie Huis voor de Pelgrim organiseert verschillende reizen naar diverse bedevaartplaatsen.

Buen Camino!
Bepakt met rugzak en wandelstok gaan ze op pad. Op weg naar Santiago. Langs de ‘Camino’ – zoals de route heet – kom je altijd pelgrims tegen. Maar niet iedereen ziet zichzelf die afstand te voet of per fiets afleggen. Geen nood. Wij bieden een rondreis door Noord-Spanje aan naar Santiago.

Onderweg naar Santiago
Onderweg bezoeken we steden als Burgos, León en Astorga en ook O Cebreiro en de monniken van Santa Domingo de Silos. Uiteraard staat ook een wandeling over een schitterend stukje van de Camino op het programma. We eindigen bij het heiligdom van de apostel Jacobus in Santiago. Buen Camino!

info

(043) 321 57 15
info@huisvoordepelgrim.nl
www.huisvoordepelgrim.nl

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsSantiago
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl