Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 15 december 2016    Evangelie van 2016-12-15
begintijd13:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelKerst vieren met KBO-Brabant
beschrijving

KBO-Brabant nodigt u van harte uit voor haar kerstconcert in het voormalig seminarie Bovendonk in het west-Brabantse Hoeven. Juist de kerstperiode is voor gelovigen een hele bijzondere periode die bol staat van gewoonten en tradities. KBO-Brabant sluit daar met dit bijzondere kerstconcert bij aan.

Het is voor leden en niet-leden gratis toegankelijk. Wel wordt na afloop een donatie voor het betreffende koor en/of muzikanten op prijs gesteld. Koffie en thee zijn voor eigen rekening.

Het kerstconcert is op donderdag 15 december in Hoeven bij conferentiecentrum Bovendonk. In Hoeven treedt damesensemble La Lisière in samenwerking met muziekgezelschap ‘No guts No glory’ op. Op het programma staan zowel traditionele als wat nieuwere kerststukken.

Programma
13.30 uur - Zaal open
14.00 uur - Start programma
16.30 uur - Einde

Aanmelden is aan te bevelen en kan via de aanmeldlink ‘Kerstconcerten’ op de website of telefonisch via het secretariaat van KBO-Brabant.

info

(073) 6 444 066
egeelen@kbo-brabant.nl
www.kbo-brabant.nl

locatieConferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl