Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 december 2016    Evangelie van 2016-12-17
begintijd18:00 uur
 titelKerstfeest voor tieners
beschrijving

17 december organiseert LifeTeen Haarlem een Kerstnight voor tieners. Tijdens deze avond vieren we het feest van kerstmis op unieke wijze te Haarlem. Alle tieners van 12 t/m 15 jaar uit bisdom Haarlem-Amsterdam zijn deze avond uitgenodigd voor deze night.

De avond begint met een eucharistieviering in de St. Josephkerk. Deze viering zal worden begeleid door de band ‘Living Tree’. Het is 17 december nog geen kerst, maar we kijken al voorruit naar het feest wat komen gaat. De viering zal daarom al wat van de kerstfeest zichtbaar maken.

Potluck party
Na de viering eten we samen met elkaar en doen we een korte creatieve verdieping. Iedereen wordt gevraagd om iets voor de maaltijd voor te bereiden en mee te nemen naar de avond. Samen realiseren we zo de maaltijd in de stijl van een ‘Potluck party’. Ga er dus vanuit dat je wordt verrast door de andere wat je te eten krijgt en vergeet niet zelf iets lekkers voor te bereiden voor deze kerstmaaltijd.

Aanmelden
Wil je er bij zijn? Laat dan weten dat je komt. Dan houden ze bij LifeTeen rekening met je deelname. Je kunt je aanmelden via post@lifeteen-haarlem.nl . Zorg dat je bij het aanmelden je Voor- en achternaam, E-mailadres en geboortedatum vermeld.

Tip:
Het is leuk als deze avond je kleidingkeuze op een grappige of leuke manier bijdraagt aan de kerstsferen.

Wanneer: Zaterdag 17 december 2016
Tijd: 18.00 uur
Waar: St, Josephkerk, Jansstraat 41, Haarlem
Entree: Gratis
Openbaar vervoer: Vanaf station Haarlem is het 5 minuten lopen naar de kerk.
Parkeren: Brengen en halen is mogelijk. Parkeren in de stad: € 4,10 p.u.
Tip: Parkeergarage stationsplein

info

post@lifeteen-haarlem.nl
www.jongekerk.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieSt. Josephkerk, Jansstraat 41
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl