Vandaag is dinsdag 24 april  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 3 t/m zaterdag 9 september 2017    Evangelie van 2017-09-03
 titelZevendaagse pelgrimswandeling Peerkepad
beschrijving

‘PeerkePad’ is een (niet gemarkeerde) wandelroute tussen de pelgrimsoorden van twee bekende redemptoristen:  van de heilige Gerardus Majella in het Zuid-Limburgse Wittem naar het heiligdom van de zalige Petrus Donders (in zijn geboortestad ‘Peerke’ genoemd) in Tilburg-Noord.

Klooster Wittem organiseert eens per jaar op vrije inschrijving een groepswandeling met maximaal 14 deelnemers.

Gun uzelf 160 km wandelplezier; grotendeels via landwegen en voetpaden, door bossen en weiden, langs kanalen en rivieren, door het Limburgse Geul- en Maasdal en de Belgische en Brabantse Kempen.

Praktische informatie

  • De kosten voor deze zevendaagse voettocht bedragen € 495: voor diner, logies en ontbijt in vijf hotels en een pelgrimshuis. Er gaat een volgauto mee voor bagagevervoer en de verzorging van picknicks onderweg (alles in de prijs inbegrepen). De overnachtingen zijn doorgaans in tweepersoonskamers; er is een beperkt aanbod van eenpersoonskamers (meerprijs € 85).
  • Hoewel de tocht pas tegen de middag in Wittem begint, kan men eventueel vooraf in Klooster Wittem overnachten op basis van B&B. Dat kan met de kloosterreceptie geregeld worden; tel.nr.: 043-4501741.
  • Aan de groepswandeling kunnen minimaal 10 en maximaal 14  mensen deelnemen.  Zodra het minimum is bereikt, krijgen zij die zich aangemeld hebben een bericht dat de tocht definitief doorgaat, en nadere gegevens. Dan pas dient een voorschot van € 150 betaald te worden.
  • Heb je interesse? Geef dan je naam (incl.
  • leeftijd en m/v), adres en tel.nr. door; alsook jouw eventuele wens voor een kamer alléén (‘perse’ of ‘het liefst’).
  • Voor zowel de organisatie als de deelnemers is het plezierig zo snel mogelijk te weten of de tocht doorgaat. Wacht dus niet te lang met je aanmelding. Want ook geldt de regel: ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

info

(043) 601 88 12
h.erinkveld@redemptoristen.nl
www.peerkepad.nl

locatieKlooster Wittem, Wittemer Allee 32
plaatsWittem (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl