Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Reis
reis
Don Bosco

Don Bosco

Website E-mail

Don Bosco Groep Nederland
Stichting Don Bosco Werken Nederland

Heideweg 52
3768 BC  Soest

(035) 6091595
(035) 6091594

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 22 t/m zaterdag 29 april 2017    Evangelie van 2017-04-22
 titelTurijnreis Don Bosco Werken Nederland
beschrijving

Ga je mee naar Turijn?. Een gezellige en afwisselende groepsreis met een bezoek aan plaatsen waar Don Bosco leefde en werkte.

Ga je mee naar Turijn? Van 22-29 april 2017 is er een gezellige, afwisselende groepsreis naar Turijn in Noord-Italië met een bezoek aan plaatsen waar Don Bosco leefde en werkte. De reis wordt georganiseerd door Don Bosco Werken Nederland voor iedereen die belangstelling heeft in het leven van Don Bosco, zijn bezieling en het jeugd- en jongerenwerk. Rondleidingen, actuele inzichten, uitwisseling en ontspanning bieden de gelegenheid om zijn gedachtegoed (beter) te leren kennen. De eigen bijdrage voor de reis, inclusief vervoer, logies en volpension, bedraagt € 300.

Opgave vóór 1 oktober 2016 bij Rita Vermeltfoort via een mail naar vorming@donbosco.nl

Don Bosco: een groot inspirator Don Bosco (1815-1888) leefde in Turijn, Noord-Italië, waar hij zich met hart en ziel inzette voor jongeren. Hij deed dit op een nieuwe, revolutionaire manier – een manier die velen nú nog inspireert in het werk met jeugd en jongeren. Zijn methode heeft zich gevormd tot het Preventief Pedagogisch Systeem, dat wereldwijd in 132 landen met succes toegepast wordt!

info

(055) 519 15 35
vorming@donbosco.nl
www.donboscowerken.nl

organisatieDon Bosco
locatie
plaatsTurijn (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl