Vandaag is donderdag 26 april  

categorie categorie Reis
reis
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 31 mei t/m maandag 5 juni 2017    Evangelie van 2017-05-31
(Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
 titelViering 50 jaar KCV Internationaal
beschrijving

Paus Franciscus heeft op 1 juni 2014 de hele KCV wereldwijd uitgenodigd de 50e verjaardag van het begin van deze vernieuwingsbeweging met hem te komen vieren in Rome. Dat gebeurt op zaterdag 3 juni 2017, de zaterdag voor Pinksteren.

Samen met mensen uit de hele wereld die allemaal betrokken zijn bij de Katholieke Charismatische Vernieuwing kunnen we deelnemen vanaf woensdag 31 mei tot en met zondag 4 juni 2017 aan workshops en gebedsbijeenkomsten en forums. Onder meer speciale bijeenkomsten voor theologen, evangelisatiescholen, charismatische gemeenschappen en over oecumene. In die dagen kun je ook de stad Rome bezoeken.

Op Pinksterzaterdag zal er een grote jubileumviering met paus Franciscus op het Sint-Pietersplein zijn en op zondag natuurlijk de viering van het Pinksterfeest.

Samen op reis vanuit Nederland
Vanuit KCV-Nederland reizen we met een groep, met VNB als touroperator, om voor zeven dagen, van dinsdag 30 mei tot maandag 5 juni, te verblijven in Rome. De kosten inclusief hotel-halfpension, retour vliegticket vanaf Schiphol, toeristenbelasting, transitie naar en van het hotel, en openbaar vervoer kaart zijn € 859 Dit is exclusief de bijdrage van de ICCRS-organisatie, deze kosten zijn nog niet bekend.

info

Marie-Jeanne Zuidervaart
mjzuidervaart@gmail.com

Kees Slijkerman
kees@stucom.nl

www.kcv-net.nl
www.icrrs.org

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl