Vandaag is zaterdag 26 mei  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerdonderdag 22 t/m zondag 25 juni 2017    Evangelie van 2017-06-22
begintijd17:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelVaderretraite
beschrijving

In 2017 vindt er weer een Vaderretraite plaats.

Wanneer
Van: Donderdag 22 juni 2017 aankomst vanaf 17 uur.

Het tijdstip van aankomst is in overleg en vanaf 17:00u. Om 18:00u bidden we met degene die dat willen de vespers en is er aansluitend een gemeenschappelijke maaltijd. De eerste avond zal worden gebruikt om te acclimatiseren en om tot rust te komen.

Tot: Zondag 25 juni 2017 om 15 uur.

Waar
Arnold Janssenklooster, Capucijnenweg 9, Wahlwiller (Zuid-Limburg bij Wittem)
Website van het klooster: www.arnoldjanssenklooster.nl

Gegeven door
Kapelaan Luc Simons pr.

Insteek
Stille retraite voor vaders, waarin ook speciale aandacht voor het vaderschap zal zijn. Dagelijks vieren we de H. Mis, bidden we de lauden en vespers en is veel tijd voor aanbidding. Daarnaast zal kapelaan Simons tijd hebben voor persoonlijk gesprek/biechtgesprek.

Thema
Wordt nog op een later moment bepaald.

Kosten
120 Eeuro (exclusief een vrijwillige bijdrage voor de inleider). Het hele bedrag gaat naar de zusters. De werkelijke kosten zijn overigens 160 euro, mocht u die willen betalen dan kunt u dat overmaken naar de zusters. Mochten kosten een belemmering zijn voor deelname, neem contact met ons op. Indien u een kamer met een eigen douche zou willen dan zijn de kosten hiervoor 10 euro/nacht extra.

Aanmelding
Het aanmeldingsformulier s.v.p. mailen naar het email adres: retraitevoorvaders@gmail.com . Je aanmelding wordt per email bevestigd.

info

retraitevoorvaders@gmail.com
retraitevoorvaders.webklik.nl

locatieArnold Janssenklooster, Capucijnenweg 9
plaatsWahlwiller (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl