Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 28 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-28
begintijd19:00 uur
 titelLichtjesavond Voerendaal
beschrijving

De Laurentiusparochie organiseert vrijdag 28 oktober 2016 in samenwerking met Uitvaartvereniging Voerendaal een lichtjesavond om de herinneringen aan de overledenen levend te houden.

Om 19.00 uur vindt in de parochiekerk een speciale viering plaats, die wordt wordt opgeluisterd door een koperensemble van de muziekvereniging Voerendaal  en door violist Enzo Kok. Na de viering gaat een stoet met brandende kaarsen naar de begraafplaatsen.

Tussen 19.30 uur en 21.00 uur zijn beide begraafplaatsen sfeervol verlicht met fakkels en aangepaste verlichting. Nabestaanden krijgen de gelegenheid om brandende kaarsjes op de graven te plaatsen als een warme herinnering aan hun dierbaren. De speciale kaarsen voor deze avond zijn voor € 1,- per stuk, voor of na de viering achter in de kerk verkrijgbaar. Ballonnen zijn er voor de kinderen die in de dienst aanwezig zijn. Zij kunnen op een kaartje een tekst schrijven of een tekening maken.

Na de dienst kan men buiten, voor de begraafplaats, een kop koffie/thee krijgen. Voor de kinderen is er limonade.

info

(045) 57 50 128
hbrouwers@wxs.nl
www.parochie-kunrade.nl

locatieParochiekerk, Kerkplein
plaatsVoerendaal (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl