Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 14 mei 2017    Evangelie van 2017-05-14
(Moederdag / Sint Bonifatius / H. Matthias)
 titelMoederdag voor Maria - Maria is onze Moeder
beschrijving

Maak Moederdag ook tot Moederdag voor Maria - door een Weesgegroet

Op Moederdag geven veel kinderen een mooie tekening of bloemen aan hun mama. Maria is ook Moeder. Moeder van Jezus en Moeder in de hemel van al Gods kinderen. God luistert heel graag naar Maria. Daarom vragen veel mensen aan Maria om hun gebed bij God te brengen. Elke minuut worden er wel ergens in de wereld kaarsjes opgestoken bij Maria. Op Moederdag past het daarom om ook onze hemelse Moeder te bedanken voor alles dat zij steeds voor ons doet.

Maria bedanken met het Weesgegroet
Het Weesgegroet is voor Maria als een mooie roos. Kleine, maar ook grote `kinderen´ van Maria kunnen thuis, in de kerk of waar dan ook een Weesgegroet bidden om Maria blij te maken.

In 2016 hebben maar liefst 3.132 kinderen van Maria, jong en oud, alleen of samen in de kerk, een Weesgegroet gebeden op Moederdag. 

We hopen dat ook in 2017 weer veel gezinnen en parochies meedoen!

Oproep aan jong en oud: maak Moederdag ook een Moederdag voor Maria 
Bid op zondag 14 mei 2017 minimaal één Weesgegroet. Als heel veel mensen dit doen, krijgt Maria weer een reuze boeket! Indien u een roos van gebed aan gaat bieden aan Maria, mail dan uw woonplaats en het aantal personen met wie u dit doet aan  maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Op onze website houden wij het totaal aantal rozen bij en kunt u op een landkaartje zien waar overal meegedaan wordt.

Voor parochies
Doorgeven van deelname kan tot 19 mei 2017. Parochies kunnen dus na zondag 14 mei laten weten met hoeveel parochianen op Moederdag een Weesgegroet gebeden is uit dankbaarheid voor Maria.

Voor Nederland en België
Deze oproep is voor ALLE kinderen van Maria in Nederland en België.

info

www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/?p=mvm2017

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland en België
plaatsNederland en België
doelgroepGezin Gezin

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl