Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 30 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-30
begintijd16:45 uur
eindtijd21:00 uur
 titelTeens Get Together - Hemels Leven
beschrijving

Jong bisdom Haarlem-Amsterdam komt met een nieuw initiatief. In het voorjaar en najaar gaan we op bezoek bij één van de tiener- / jongeren­groepen in ons bisdom. Zondag 30 oktober gaan we voor het eerst op bezoek bij jongeren­groep ‘On The Road’.

Ben je afgelopen zomer naar het tienerkamp geweest, al langer geleden met ons mee geweest op bedevaart naar Rome of heb je ooit aan een tienerdag van ons deelgenomen? Het is hoog tijd om elkaar weer eens te ontmoeten. Ken je ons nog niet zo goed en wil je graag jonge mensen ontmoeten die zich ook afvragen wat belangrijk is in dit leven? Kom dan ook gezellig langs. Het wordt het leuke en actieve avond.

Hemels Leven
Het thema van de avond gaat over het leven hier op aarde en het leven in de Hemel. ‘Hemels leven’, is proberen de Hemel op aarde brengen. Hoe lukt dat als we niet weten hoe het er in de Hemel aan toe gaat? Daar gaan we over nadenken met behulp van creatieve spellen, de Heiligen van de kerk en getuigenissen van jongeren.

Programma
Je bent welkom vanaf 16.45 uur. We praten eerst even bij omdat we elkaar misschien lang niet hebben gesproken. Daarna bereiden we ons op een creatieve manier voor op het thema. Rond 18.00 uur eten we samen. On The Road maakt iets lekkers voor ons klaar. Na het eten gaan we verder aan de slag met het thema ‘Hemels leven’. De pastoor van de parochie, pastoor Frank, zal ons helpen bij het nadenken over de Hemel en de Hemel op aarde. Aan het einde van de avond sluiten we actief af en is er weer wat tijd om even lekker te chillen.

Details

aanvang: 16.45 uur
locatie: Pastorie Dionysius Parochie, Het Familiehuis van de Dionysius­parochie
route: Ingang tegenover Van Veenweg 3, parkeer­plaats op, door het ijzeren hek gaan en dan meteen linksaf het kleine paadje op
adres: Middenweg 248, Heerhugowaard
einde: Tussen 20.30 en 21.00uur
kosten: € 2,50 (voor het eten)

Tips voor je ouders

  • Er is voldoende ruimte om te parkeren voor en rondom de kerk.
  • Aanmelden via: goo.gl/forms/gAafkiVrI98Woxj83
  • Meld je aan voor vrijdag 28 oktober. Dan heeft On The Road even tijd om het eten goed voor te bereiden.
  • Betalen kan bij aanvang van de avond.

info

www.jongekerk.nl
goo.gl/forms/gAafkiVrI98Woxj83

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatiePastorie Dionysius Parochie, Middenweg 248
plaatsHeerhugowaard (Noord-Holland)
postcode17
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl