Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 2 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-02
(Heilige Engelbewaarders)
begintijd09:30 uur
 titelKnuffelviering in de Sint-Antoniuskerk
beschrijving

Op zondag 2 oktober 2016 om 9.30 uur is er in de Sint-Antoniuskerk aan de Sint-Vincentiusstraat in Oosterhout weer de maandelijkse gezinsviering. Voorganger is H. Wortel.

Kinderkoor ‘De Flierefluiters’ is, voor het eerst na de grote vakantie, weer van de partij om de viering muzikaal te ondersteunen. Dankzij het aanstekelijke enthousiasme van kinderkoor ‘De Flierefluiters’ weten steeds meer mensen de weg naar de Antoniuskerk te vinden. Onder de bezielende leiding van Mischa Verschure en Jacco v. d. Put [piano] weten ze er telkens een inspirerende viering van te maken.

Breng je knuffel mee!
Het thema van deze viering is dierendag. Daarom wordt aan alle kinderen gevraagd om hun liefste knuffel mee naar de Sint-Antoniuskerk te brengen. Ieder dier is welkom! Of je knuffel nu groot of klein, dik of dun is. Tijdens de viering worden alle aanwezige dieren door de voorganger gezegend.

Tijdens alle gezinsvieringen worden de aanwezige kinderen actief bij de viering betrokken. Ouders en grootouders worden met hun [klein]kind van harte uitgenodigd.

Nog even napraten
Na de viering wordt het samenzijn voorgezet in de grote zaal van Antoniushuis ‘De Vinder’ met het maandelijks koffie / thee drinken. Iedereen is daar ook van harte welkom om nog even gezellig samen na te praten bij een kopje koffie of thee. Voor de kinderen is er iets fris. Vrijwilligers van de Sint-Antoniuskerk zorgen er elke keer weer voor dat de koffie en thee voor u klaar staan.

Tot ziens op zondag 2 oktober 2016.

info

Sint-Antonius van Padua
(0162) 470 954
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieSint-Vincentiusstraat 113
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl