Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Rooms Katholieke Jongerengroep
(RKJ)

Rooms Katholieke Jongerengroep

Regionale jongerengroep gelieerd aan de WKJ

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 2 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-02
(Heilige Engelbewaarders)
begintijd10:00 uur
 titelRKJ Zaalvoetbaltoernooi 2016
beschrijving

Het zaalvoetbaltoernooi 2016 in oktober komt eraan! Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zondag 2 oktober. We beginnen deze dag om 10.00 uur met een H. Mis in de Nicolaaskerk, Wakkerendijk 60 te Eemnes. Daarna zullen we, net als afgelopen jaren, ons gaan omkleden in Sportcentrum De Trits om vervolgens om 12.00 uur gezamenlijk het toernooi te openen met gebed.

De inmiddels bekende procedure: kosten zijn € 5,- per persoon, de aanvoerder betaalt aan het begin van het toernooi voor zijn/haar hele team bij de inschrijftafel en omkleden gebeurt in de kleedkamers aan de lange gang. Let op! Ook dit jaar moeten er weer minimaal twee dames per team in het veld staan.

Meld jouw team snel aan! Aanmelden kan per e-mail. Vermeld in deze mail de onderstaande punten:

  • Naam van het team (bij meerdere teams dus ook meerdere namen
  • Adresgegevens team
  • Naam contactpersoon team
  • Telefoonnummer contactpersoon
  • Geef aan of de groep een jongeren- of tienergroep is.
  • Namen van deelnemers met de leeftijden

Na opgave ontvang je van ons een bevestiging. Belangrijk om te weten is dat je je team tot uiterlijk zondag 25 september kan inschrijven. Hierna is het in verband met het maken van de speelschema’s niet meer mogelijk. Ook afmelden wordt na de uiterste inschrijfdatum erg moeilijk.

Ook zijn we op zoek naar scheidsrechters die op 02 oktober een aantal wedstrijden zouden willen fluiten. Als je ons hiermee zou willen helpen, meld je dan aan!

Mochten jullie mensen kennen die ook eventueel geïnteresseerd zijn in het toernooi, geef dan de contactgegevens door, zodat ze ook een uitnodiging kunnen krijgen.

Heb je nog vragen of opmerkingen, stuur dan een mail naar rkjtoernooien@hotmail.nl of bel Bart (06-46282296)

Wij hopen dat wij jullie mogen ontmoeten op 2 oktober!

info

rkjtoernooien@hotmail.nl
(06) 46 28 22 96

organisatieRooms Katholieke Jongerengroep
locatieNicolaaskerk, Wakkerendijk 60 en Sportcentrum De Trits
plaatsEemnes (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl