Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 2 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-02
(Heilige Engelbewaarders)
begintijd16:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelGebedsuur voor roepingen
beschrijving

Ons maandelijks gebedsuur voor roepingen wordt deze maand voorgegaan door de bisschop van Rotterdam, Monseigneur van den Hende. Samen met hem willen we God loven, danken en aanbidden. Deze lofgebeden monden uit in een smeekgebed om de Nederlandse bisdommen en de wereldkerk nieuwe en vurige roepingen tot het priesterschap en het godgewijde leven te schenken. Jonge mensen die hun leven in de dienst van de Kerk en de medemens willen stellen naar het voorbeeld van Christus, de goede Herder en Hogepriester.

Het gebedsuur begint met de tweede vespers van de zondag en wordt voortgezet met een half uur aanbidding. Aansluitend bent U van harte uitgenodigd om een kop koffie te komen drinken bij ons, de zusters van de geestelijke Familie ‘Het Werk’, in het klooster naast de kerk. Parkeergelegenheid is er voldoende op het Kerkplein voor de kerk zelf. Het adres van de kerk is: Wilmenweg 1, 6447 AW Merkelbeek.

VAN HARTE WELKOM!

info

www.hetwerk-fso.org/nederlands

locatieWilmenweg 1
plaatsMerkelbeek (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl