Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 11 t/m zondag 21 mei 2017    Evangelie van 2017-05-11
(Sint Mamertus)
 titelBedevaart naar Medjugorje
beschrijving

De Stichting Mariale Bedevaarten naar Medjugorje organiseert in 2017 twee 11-daagse bedevaarten per touringcar naar Medjugorje.

  • Donderdag 11 mei t/m zondag 21 mei 2017
  • Donderdag 31 augustus t/m zondag 10 september 2017

Voorlopig programma

1e dag: Om 9.45 uur vertrek vanuit Helmond, H. Mis in Heroldsbach (Duitsland), daarna naar Denkendorf (Hotel Mozartstuben) (Duitsland) voor diner en overnachting.

2e dag: Om 7.00 uur vertrek naar Rijeka (Hotel Lucija, Kroatië) voor diner en overnachting. Onderweg H. Mis in Brezje (=bedevaartsplaats in Slovenië).

3e dag: Om 7.00 uur vertrek naar Medjugorje. In Tihaljina (Bosnië - Herzegovina) H. Mis (hier staat het beeld van Maria van Medjugorje). ’s Avonds aanbidding in Medjugorje (Bosnie i Herzegovina).

4e t/m 8e dag: Verblijf in Medjugorje in een pension, ongeveer 300 meter van de kerk, Sint Jacobus de Meerdere. U geniet hier vol pension. Op het programma staat o.a.: beklimming van de Verschijningsberg en de Kruisberg, bezoek aan een van de zieners, eventueel bezoek aan ‘Oase van Vrede’ , bezoek aan de watervallen, bezoek aan Mostar, bezoek aan de gemeenschap van Zr. Elvira (ex-verslaafden), ’s morgens H. Mis in het Nederlands, ’s avonds deelname aan de viering van de parochie.

9e dag: Na de H. Mis vertrek om 8.45 uur naar Postojna (Slovenië) voor diner en overnachting.

10e dag: Om 7.30 uur vertrek naar Marienfried (klooster) (Duitsland) voor H. Mis, diner en overnachting.

11e dag: Om 7.00 uur H. Mis, 8.45 uur vertrek naar Nederland, waar wij om ongeveer 16.30 uur hopen aan te komen in Helmond (Nederland).

Opstapplaats
Ter hoogte van het Centraal Station Helmond (NB)

Prijs
De prijs voor 11 dagen bedraagt € 655 vol pension (exclusief reisverzekering)
Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van € 125 (zeer beperkt, dus snelle actie is gewenst).

Algemene informatie

  • Wij reizen in een luxe touringcar (royal class) inclusief toilet van touringcarbedrijf Johny Reizen te Hoensbroek. Met in de bar koude en warme dranken tegen betaling. Uiteraard mag er in de bus niet gerookt worden
  • Een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart (IDK) is vereist!
  • Ongeveer 6 weken vóór vertrek ontvangt u nog nadere gegevens
  • U dient zelf zorg te dragen voor een annulerings- en of reisverzekering
  • De bedevaart gaat uitsluitend door bij voldoende deelname
  • Er gaat een priester als geestelijk begeleider met ons mee

info

Stichting Mariale Bedevaarten naar Medjugorje
Pauline Verstegen
(06) 37 444 233
pauline.verstegen@online.nl

locatie
plaatsMedjugorje
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl