Vandaag is dinsdag 16 april
Verjaardag paus Benedictus XVI
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 28 t/m woensdag 31 augustus 2016    Evangelie van 2016-08-28
(Sint Augustinus)
begintijd13:00 uur
 titelSingsting - Zangkamp
beschrijving

Ga mee met Toontje Hoger naar De Nieuwe Erf / Het Dorpsplein in Diessen, om drie of vier dagen lekker te zingen! Toontje komt er elk jaar, want het verveelt hem nooit. De zangcoaches weten hoe ze je kunnen laten genieten van je eigen stem en het samen zingen met anderen en dat vindt Toontje FANTASTISCH! En hij niet alleen. Enthousiaste deelnemers vroegen om het Zomerkamp te verlengen. Er zijn nu twee mogelijkheden!

11+
Als je 11 jaar bent of ouder dan begint jouw groep op zondag 28 augustus om 13.00 uur. Jullie verblijven drie nachten. Nu is het mogelijk om, naast het gezamenlijk repertoire, ook liederen in te studeren die speciaal voor jullie groep gekozen zijn. De deelnemersprijs is 95 euro.

7 t/m 10 jaar
De kinderen die jonger zijn, van zeven tot en met tien jaar, komen maandag 29 augustus om 13.00 uur en blijven twee nachten.
De deelnemersprijs is 85 euro (hetzelfde als vorig jaar).

Zingen staat natuurlijk voorop, maar er is volop afwisseling. Het Dorpsplein heeft veel gezellige plekjes om muziek te maken of om lekker te kletsen. Het ligt in de natuur, er is voldoende ruimte om te spelen. Het eten en slapen wordt goed verzorgd. Heb je nog vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, buren of bekenden die ook van zingen houden? Dan zou Toontje het heel erg fijn vinden als je hen deze uitnodiging laat zien!

Op dinsdagavond is er de talentenavond, het moment om jezelf (alleen of met anderen) te laten zien en te laten horen met een optreden! En voordat je afscheid neemt laat je samen, met alle andere zangers en zangeressen, in een concertje horen aan je familie, vrienden, vriendinnen, kennissen, wat het resultaat is van deze SingSting dagen!

Toontje Hoger 2016 vindt plaats van zondag 28 augustus t/m woensdag 31 augustus in Het Dorpsplein te Diessen. Diessen ligt in het hart van de provincie Noord-Brabant, vlak bij Hilvarenbeek en de Beekse Bergen.

info

Harrie Muskens, contactpersoon Koorplein
0162-512760 / 06-20236732
h.muskens@hetnet.nl
www.koorplein.nl

locatieHet Dorpsplein, Westerwijk 6
plaatsDiessen (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl