Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 22 t/m zondag 30 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-22
(H. Johannes Paulus II)
 titelBedevaart naar Rome en Assisi
beschrijving

Dekenaat Sint-Oedenrode/Veghel organiseert van 22 t/m 30 oktober 2016 een bedevaart naar Rome en Assisi.

Bij gelegenheid van het Heilig jaar 2016 zullen we als parochies van ons dekenaat een pelgrimage maken naar deze twee bijzondere plaatsen. Rome: de stad van Petrus en Paulus en het hart van onze Wereldkerk. In verbondenheid met gelovigen uit de hele wereld trekken we door de Heilige Deur van de Sint-Pietersbasiliek. We bezoeken de bijzondere kerken van deze stad, waaronder de Friezenkerk, laten ons onderdompelen in het oude Rome en maken een audiëntie met Paus Franciscus mee.

Die audiëntie is de opmaat voor het tweede deel van onze reis: Assisi. De stad van Franciscus en Clara. Twee heiligen die nog steeds tot de verbeelding van velen spreken. We bezoeken de basilieken aan hen toegewijd en treden in het voetspoor van de heilige Franciscus. We gaan naar bijzondere plaatsen in het leven van deze heilige.

Samen op bedevaart met uw parochie en met de buurtparochies uit het dekenaat: samen vieren we het geloof, samen genieten we van al het moois in Rome en Assisi.

Een programma voor jong en oud is in voorbereiding en kent een afwisseling van vieringen, cultuur en ontspanning. Een reis die ook bijzonder geschikt is voor het hele gezin.

info

(0413) 47 77 41 (ma-vrij: 10-12 uur)
secretariaat@heiligeodaparochie.nl
www.heiligeodaparochie.nl

Stichting Organisatie Limburgse Bedevaarten
(043) 321 57 15
info@bedevaarten.com
www.bedevaarten.com

locatieRome en Assisi
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl